Kyrkokörjournalen

I Kyrkokörjournalen nummer 6 2017, utgivning 12 december, kan du bland annat läsa om Helene Stensgård Larsson, som fått årets Lindströmstipendium, Mattias Sjöberg som nådde en jättepublik med sin vinnarkomposition och om Martin Luthers påverkan på vårt julfirande.

Kyrkokörjournalen är Sveriges Kyrkosångsförbunds egen tidning. Den utkommer med sex nummer om året och har körsång i Svenska kyrkan som huvudfokus.

Annonsera

Köp lösnummer (30 kr) eller beställ en årsprenumeration (170 kr) genom att skicka ett mejl till bestallning@sjungikyrkan.nu.

Om du vill ge bort en prenumeration på Kyrkokörjournalen kan du ladda ner ett gåvobevis här.

Prenumeration julgåva

Prenumeration gåva