Nyheter

Nu är det bara två veckor kvar av anmälningstiden till riksfesten i Östersund 2–4 februari. Välkomna att anmäla er till Sveriges Kyrkosångsförbunds första vinterriksfest. Samisk musik, jämtländskt mathantverk och förstås massor av sång står på programmet. Mer information och an...

Helgen 21-22 oktober är det dags för Riksfest för unga röster i Sundsvalls Gustav Adolfs kyrka. Välkomna på högmässa söndag 22 oktober kl 11 och lyssna på kören som bl.a. sjunger tre satser ut A Ceremony of Carols av Benjamin Britten. 

På söndag, Tacksägelsedagen, går kollekten i Svenska kyrkans församlinga till Sveriges Kyrkosångsförbund. Förbundet ser fram emot en fin dag i lovsångens tecken och tackar på förhand för alla goda gåvor och tankar. 

Här finns

Sensus studieförbund planerar nu för sin sista certifieringsutbildning av Anti-agingpedagoger. Hittills har 14 pedagoger certifierats och under 2018 sker alltså den sista certifieringen. Planen är att certifiera totalt 20 pedagoger. För att kunna bli uttagen till certifier...

Sveriges Kyrkosångsförbund har tagit fram två nya material till hjälp för kyrkokörsångare och körledare; en guide och en kurshandledning som vill förmedla kunskap om såväl kyrka och teologi som om musikteori och röstvård.

Sjung i kyrkan – en tongivande lite guide är skriv...

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.